Word vrijwilliger

Bij Adamas zijn meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers actief. Samen bieden we de gasten een warm welkom in het huis, op de poli Oncologie in het Spaarne Gasthuis en tijdens evenementen buitenshuis. Er werken ook vele vrijwilligers achter de schermen. De functies variëren van gastvrouw/-heer tot administratieve ondersteuning, van taxichauffeur tot masseur en van ICT-er tot klusjesman/-vrouw.

De meeste vrijwilligers werken als gastvrouw-/heer, en hiervoor zijn regelmatig nieuwe vacatures. 

Wil jij je talenten ontwikkelen als gastvrouw/-heer?

Bij Adamas kom je als gastvrouw/-heer in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Het is essentieel dat je goed kunt luisteren zonder 'zelf in te vullen', betrokken bent en te allen tijde de gast en diens behoefte centraal stelt. Gevoel voor humor, het vermogen om te improviseren en een praktische instelling worden zeer gewaardeerd. Je moet zelfstandig kunnen werken, maar ook goed kunnen samenwerken. Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar het is niet noodzakelijk. Meerdere keren per jaar start een basistraining waarin een nieuwe groep wordt opgeleid. 
Klik op deze linkvoor meer informatie. 

Wat kom je geven?

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor Adamas en we streven ernaar je ook iets terug te geven. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuildingdagen.
Afspraken over taken en werktijden worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract, waarin een proefperiode van drie maanden is opgenomen. De Coördinator Vrijwilligers voert met iedere vrijwilliger een jaarlijks evaluatie-/voortgangsgesprek.

Vrijwilliger worden?

Je kunt je online aanmelden of het aanmeldingsformulier (.pdf) downloaden en ingevuld opsturen naar:

Adamas 
t.a.v. Marcia de Groot, Coördinator Vrijwilligers
Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep

Je kunt het ingevulde formulier ook inscannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..