Nalatenschap

Nalaten: erfstelling of legatering

Annet Ekelschot
“Adamas is voor mij de plek waar ik mijzelf kan zijn. Ik hoef mij niet anders voor te doen, iedereen begrijpt mij. Adamas biedt mij mooie activiteiten, (h)erkenning en gesprekken die mij weer kracht geven om te genieten van het leven en van de nieuwe Annet, want de oude word ik nooit meer”


Annet, 52 jr

Weet je dat jij Annet en anderen kan helpen door Adamas op te nemen in je nalatenschap? 

Nadenken over het moment dat je er niet meer bent is geen makkelijk onderwerp. Zeker wanneer je ziek bent, of als een van je dierbaren ziek is of is overleden. Maar heb je er ook weleens bij stilgestaan dat je na je dood ook van betekenis kunt zijn voor anderen? Door aan Adamas na te laten kun je ervoor zorgen dat in de toekomst ook andere gasten bij Adamas kracht en steun kunnen vinden.

Of het nu gaat om kleine of grote bedragen, we zijn ontzettend dankbaar voor elke vorm van financiële steun. Wij aanvaarden elke nalatenschap beneficiair: omdat we een door de overheid erkende instelling zijn (ANBI) hoeft Adamas geen erfbelasting te betalen over het nagelaten bedrag. Je schenking komt dus volledig ten goede aan de zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

Meer weten? 
Wil je meer weten over hoe je Adamas op kan nemen in je nalatenschap? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar op 06-29260902