4.png
Adamas-Centrum-2022197.jpeg
Adamas-Centrum-20222.jpeg
41.png

Ontspannen

Het is belangrijk om ook tijdens - in alle hectiek - en ook na je ziekte, ruimte te creëren voor ontspanning. Als patiënt, maar ook als naaste of nabestaande. Momenten van ontspanning geven je hersenen rust en je krijgt hierdoor de tijd om te herstellen. Hoe je ontspant, is voor iedereen persoonlijk, kijk wat voor jou werkt. We hebben verschillende activiteiten wekelijks op de agenda staan. Probeer er eens eentje uit.

De vaste activiteiten op dit gebied zijn:

Meditatie 

Bij meditatie word je bewust gewaar van je ademhaling, gedachten, fysieke sensaties en emoties; zonder oordeel. In deze staat van 'zijn' mag alles er zijn en zul je merken dat alles komt en gaat.

Rusten in de kussens 

In verschillende ondersteunende comfortabele houdingen word je begeleidt met mindfulness instructies om je aandacht te richten op je ademhaling en je lichaam, voor een diepe ontspanning.

Massage

Er zijn verschillende soorten massages beschikbaar. De klassieke ontspanningsmassage, een Shiatsu stoelmassage en een voetreflexmassage. 

 

 

34. yoga 4 bij 3 formaat

Yoga 

Tijdens yoga focus je zowel op houdingen die je lichaam en geest versterken en energiek maken, als op rustige, verdiepende houdingen die je geest ontspannen. Dit is een combinatie van bewegen en ontspannen.

Kinesiologie2

Kinesiologie
De kinesioloog kan door middel van het 'testen' van je spieren inzicht krijgen in jouw lichamelijke en mentale gesteldheid. Kinesiologie is een lichaamsgerichte vorm van therapie, gericht op het bevorderen van het welzijn en een optimaal zelfherstellend vermogen.

Wow ben ik dat 4 bij 3

Wow, ben ik dat? 

Bij deze feelgood fotoshoot kan je de kracht van jezelf terugzien in prachtige foto's. Voordat je op de foto gaat, is er de mogelijkheid om een natuurlijke make-up aan te laten brengen door Sandra Bolten.

 

Automatisch op de hoogte blijven

Naast bovenstaande activiteiten worden er ook maandelijks wisselende workshops aangeboden.
Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan houden we je op de hoogte.

Agenda 

Aanmelden

Voor elke activiteit geldt dat je kunt deelnemen op basis van je eigen mogelijkheden, je kunt er zelfs voor kiezen om alleen te luisteren. Alles mag en niets is gek. Sterker nog, te komen, betekent een volgende stap.

Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan.
Aanmelden kan via de agenda, via  of bel 0252-680233 o.v.v. de gekozen activiteit. Geef ook door je: woonplaats | telefoonnummer | gewenste dag.

 

 

Nieuwsflits

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ons activiteitenaanbod!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaring met Adamas centrum

“Mijn Troostvriendje”

Lycke (gast bij de Adamas KidsClub)

“Ik vind het altijd heel leuk om naar Adamas te gaan. Ik ga samen met mijn zusje omdat onze papa ziek is. Ik mocht een knuffel uitzoeken met een ritssluiting op zijn mond. Wanneer ik verdrietig ben teken ik op een klein…

Lees meer

Locatie Nieuw-Vennep

Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep
0252-680233

Maandag 09.30-16.30 uur
Dinsdag 09.30-16.30 uur
19.00-21.00 uur
Woensdag 09.30-16.30 uur
Donderdag 09.30-16.30 uur
Vrijdag* 09.30-12.30 uur


* Alleen de eerste vrijdag van elke maand.

Heb je een klacht of wil je praten met een vertrouwenspersoon? Meld het hier en we nemen je verzoek direct in behandeling.

 

Adamas in het Spaarne Gasthuis

Spaarnepoort 1, Hoofddorp
Kamer op Polikliniek Oncologie
023-2248944

Maandag 09.00-16.30 uur
Dinsdag 09.00-16.30 uur
Woensdag 09.00-16.30 uur
Donderdag 09.00-16.30 uur
Vrijdag 09:00-13:00 uur

Aangesloten bij:

Adamas is aangesloten bij IPSO, de brancheorganisatie voor centra voor leven met en na kanker.

IPSO logo 2022 RGB

KWF

KWF Samenmet wit RGB 1

Stichting Adamas inloophuis heeft de ANBI status. Dit betekent onder meer dat de giften in veel gevallen aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
Doneren kan direct via de website door de qr code te scannen.

ANBI FCdoneer online