Informatie en inloopspreekuren

Infotheek

In de infotheek van het Adamas Inloophuis zijn boeken, dvd’s en folders over allerlei aan kanker gerelateerde onderwerpen te vinden. Het merendeel ervan wordt uitgeleend zodat je de informatie thuis rustig kunt doornemen.

Informatiebijeenkomsten

Daarnaast organiseert Adamas voorlichtingsbijeenkomsten en lezingen over aan kanker gerelateerde onderwerpen, vaak in samenwerking met zorginstanties uit de regio (Spaarne Gasthuis, Inloophuis Kennemerland). 

Raadpleeg de activiteitenagenda voor een actueel overzicht. Aanmelden voor deze informatie bijeenkomsten is verplicht. Voor Adamas Inloophuis kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252 - 680233 en voor Inloophuis Kennemerland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023 -8885367.

Spreekuren van patiëntenverenigingen

Een aantal patiëntenverenigingen, waaronder de Stomavereniging en Stichting Klankbord, houdt spreekuur in het inloophuis.

Raadpleeg de activiteitenagenda voor een actueel overzicht.

Praktische informatie
  • In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelding vooraf gewenst (dit geldt niet voor inloopspreekuren). Dat kan telefonisch via 0252-680233 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd. Van zorgverzekeraar CZ weten we dat deze een deel van de kosten vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te informeren of je voor vergoeding in aanmerking komt.