Adamas-Centrum-2022197.jpeg
Adamas-Centrum-20222.jpeg
8.png
31.png
2.png
5.png
41.png

Bewegen

Het is belangrijk om ook tijdens of na je ziekte te (blijven) bewegen, je conditie op peil te houden én te ontspannen. Voor sommigen die daar behoefte aan hebben, is het ook een manier om gelijkgestemden te ontmoeten of gewoon mensen te ontmoeten op een dag.

Hieronder zie je verschillende vaste activiteiten die wekelijks op de agenda staan. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en tijdelijke activiteiten. Voel je je geïnspireerd om te beginnen? Meld je dan gelijk via de agenda aan. Fijn om (weer) in beweging te komen, al is het maar een (kleine) eerste stap.

Pilates

Pilates is gericht is op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en lichaamshouding. Het helpt bij het versterken van de kernspieren (buik-, rug- en bekkenbodemspieren) en het verbeteren van je balans en lichaamshouding.

Wandelen keukenhofbos

Wandelen

We maken wekelijks natuurwandelingen in de Duin- en Bollenstreek. We stoppen regelmatig voor een kort gesprek en nemen een fijne koffie-/thee pauze.

Tikva

Tikva betekent 'hoop', 'verwachting' en 'geloof.' Tikva is een combinatie van yoga, pilates en meditatie en richt zich op balans en vertrouwen. Tikva geeft je een gevoel van vrede.

 

Zwemmen

Samen zwemmen vindt wekelijks plaats in het zwembad in Nieuw-Vennep en Roelofarendsveen. De oefeningen zijn speciaal afgestemd en je kunt altijd op je eigen niveau meedoen. Na afloop is een koffie-/thee afsluiting met elkaar.

Yoga staan stoel
Yoga 

Tijdens yoga focus je zowel op houdingen die je lichaam en geest versterken en energiek maken, als op rustige, verdiepende houdingen die je geest ontspannen. Je kunt meedoen naar vermogen en m.b.v. hulpmiddelen als een bijvoorbeeld een stoel.

 
Automatisch op de hoogte blijven

Naast bovenstaande activiteiten worden er ook maandelijks wisselende workshops aangeboden. Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan houden we je op de hoogte.

Aanmelden

Voor elke activiteit geldt dat je kunt deelnemen op basis van je eigen mogelijkheden, je kunt er zelfs voor kiezen om alleen te luisteren. 

Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan.
Aanmelden kan via de agenda, via  of bel 0252-680233 o.v.v. de gekozen activiteit. Geef ook door je: woonplaats | telefoonnummer | gewenste dag.

Agenda

sdfsdffd

Nieuwsflits

Automatisch op de hoogte blijven?

Naast bovenstaande activiteiten worden er ook maandelijks wisselende workshops aangeboden.
Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan houden we je op de hoogte.
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaring met Adamas centrum

“Wij hebben een unieke samenwerking”

Tamar Voskamp - Afdelingshoofd Oncologie Centrum Spaarne Gasthuis

“Doordat het Adamas ook in het Oncologie Centrum zit, ontstaat er een unieke samenwerking. Adamas medewerkers kennen ons en onze zorgverleners goed, waardoor ze extra goed begrijpen hoe het voor onze patiënten is in het ziekenhuis. De toegang is laagdrempelig, zo kunnen we steeds meer samenwerking realiseren rondom onze patiënten.”

Locatie Nieuw-Vennep

Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep
0252-680233

 Maandag:  09.30-16.30   
 Dinsdag:  09.30-16.30   
   19.00-21.00   alleen op afspraak
 Woensdag:  09.30-16.30   
 Donderdag:  09.30-16.30   
 Vrijdag:  09.30-12.30   eerste vrijdag van elke maand

 

Scan de QR of maak geld over op:
IBAN NL08 RABO 0129 8483 79.

Adamas QR code zonder regitratie Steun Adamas Doneer nu TRANSPARANT

Adamas in het Spaarne Gasthuis

Spaarnepoort 1, Hoofddorp
Kamer op Polikliniek Oncologie
023-2248944

 Maandag:  09.00-16.30
 Dinsdag:  09.00-16.30
 Woensdag:   09.00-16.30
 Donderdag:   09.00-.16.30
 Vrijdag:   09.00-13.00

 

 

 

Aangesloten bij:

 

Een deel van de coördinatorenkosten wordt betaald door KWF.

KWF Samenmet wit RGB 1

  

Stichting Adamas inloophuis heeft de ANBI status. Dit betekent dat giften aftrekbaar kunnen zijn.

anbi logo inverse