4.png
Adamas-Centrum-2022197.jpeg
Adamas-Centrum-20222.jpeg
41.png

Bewegen

Het is belangrijk om ook tijdens of na je ziekte te (blijven) bewegen, je conditie op peil te houden én te ontspannen. Voor sommigen die daar behoefte aan hebben, is het ook een manier om gelijkgestemden te ontmoeten of gewoon mensen te ontmoeten op een dag.

Hieronder zie je verschillende vaste activiteiten die wekelijks op de agenda staan. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en tijdelijke activiteiten. Voel je je geïnspireerd om te beginnen? Meld je dan gelijk via de agenda aan. Fijn om (weer) in beweging te komen, al is het maar een (kleine) eerste stap.

Pilates

Pilates is gericht is op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en lichaamshouding. Het helpt bij het versterken van de kernspieren (buik-, rug- en bekkenbodemspieren) en het verbeteren van je balans en lichaamshouding.

Wandelen keukenhofbos

Wandelen

We maken wekelijks natuurwandelingen in de Duin- en Bollenstreek. We stoppen regelmatig voor een kort gesprek en nemen een fijne koffie-/thee pauze.

Tikva

Tikva betekent 'hoop', 'verwachting' en 'geloof.' Tikva is een combinatie van yoga, pilates en meditatie en richt zich op balans en vertrouwen. Tikva geeft je een gevoel van vrede.

 

Zwemmen

Samen zwemmen vindt wekelijks plaats in het zwembad in Nieuw-Vennep en Roelofarendsveen. De oefeningen zijn speciaal afgestemd en je kunt altijd op je eigen niveau meedoen. Na afloop is een koffie-/thee afsluiting met elkaar.

Yoga staan stoel
Yoga 

Tijdens yoga focus je zowel op houdingen die je lichaam en geest versterken en energiek maken, als op rustige, verdiepende houdingen die je geest ontspannen. Je kunt meedoen naar vermogen en m.b.v. hulpmiddelen als een bijvoorbeeld een stoel.

 
Automatisch op de hoogte blijven

Naast bovenstaande activiteiten worden er ook maandelijks wisselende workshops aangeboden. Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan houden we je op de hoogte.

Aanmelden

Voor elke activiteit geldt dat je kunt deelnemen op basis van je eigen mogelijkheden, je kunt er zelfs voor kiezen om alleen te luisteren. 

Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan.
Aanmelden kan via de agenda, via  of bel 0252-680233 o.v.v. de gekozen activiteit. Geef ook door je: woonplaats | telefoonnummer | gewenste dag.

Agenda

Nieuwsflits

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ons activiteitenaanbod!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaring met Adamas centrum

Jos Mulder, huisarts in Hillegom

"Adamas is een sterke schakel in de zorgketen"

Jos Mulder - Huisarts, Hillegom

“Het gedachtengoed van Positieve Gezondheid gaat uit van de mens in al zijn facetten: “Zie ik anderen, zien anderen mijn persoon. Doe ik er toe? Hoe functioneer ik binnen mijn omgeving?” Voor deze…

Lees meer

Locatie Nieuw-Vennep

Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep
0252-680233

Maandag 09.30-16.30 uur
Dinsdag 09.30-16.30 uur
19.00-21.00 uur
Woensdag 09.30-16.30 uur
Donderdag 09.30-16.30 uur
Vrijdag* 09.30-12.30 uur


* Alleen de eerste vrijdag van elke maand.

Heb je een klacht of wil je praten met een vertrouwenspersoon? Meld het hier en we nemen je verzoek direct in behandeling.

 

Adamas in het Spaarne Gasthuis

Spaarnepoort 1, Hoofddorp
Kamer op Polikliniek Oncologie
023-2248944

Maandag 09.00-16.30 uur
Dinsdag 09.00-16.30 uur
Woensdag 09.00-16.30 uur
Donderdag 09.00-16.30 uur
Vrijdag 09:00-13:00 uur

Aangesloten bij:

Adamas is aangesloten bij IPSO, de brancheorganisatie voor centra voor leven met en na kanker.

IPSO logo 2022 RGB

KWF

KWF Samenmet wit RGB 1

Stichting Adamas inloophuis heeft de ANBI status. Dit betekent onder meer dat de giften in veel gevallen aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
Doneren kan direct via de website door de qr code te scannen.

ANBI FCdoneer online